Aardbevingsschade

Schadebeoordelingsproces 

Schade aan uw woning kan een enorme impact hebben op uw woongenot. Graag ondersteunen wij u bij het oplossen van eventuele problemen.

Heeft uw woning aardbevingsschade? En wilt u deze schade in kaart laten brengen? Vraag dan een 1e lijn taxatierapport aan bij de NAM.

Heeft de NAM een schaderapport opgesteld? En bent u het niet eens met het resultaat? Of twijfelt u aan het desbetreffende rapport?

Maar bent u het niet eens met het schaderapport? Vraag dan bij ons een contra-expertise aan! Wij zijn niet verbonden met de NAM.

Contra-expertise
Heeft u zich aangemeld bij het Centrum voor Veilig Wonen en een 1e lijn taxatierapport ontvangen? Het kan voorkomen dat u het niet eens bent met de rapportage. Dan kunt u bij ons een schadebeoordeling uit laten voeren, een zogenaamde contra-expertise.

Onze bouwkundige expert komt bij u langs en zal de woning onderzoeken. Mochten er afwijkingen zijn van het 1e lijn rapport, dan maken wij dit voor u inzichtelijk en verwerken wij dit in het rapport. Wij zijn volledig onafhankelijk, en niet verbonden met de NAM.

0-meting
Wanneer u in een gebied woont waar aardbevingen plaats kunnen vinden, dan wilt u hier zo goed mogelijk op voorbereid zijn. Wij kunnen hiervoor een 0-meting bij u uitvoeren. Dit houdt in dat wij alle gebreken of zwakke plekken van uw woning op voorhand vastleggen in een rapport. Mocht er dan later nieuwe schade ontstaan na een beving, dan is aan te tonen dat deze schade niet vóór de beving al aanwezig was. Zo bent u goed voorbereid, en kunt u niet voor vervelende verassingen komen te staan.

Advies omtrent schade
Heeft uw woning al schade, of bent u bang voor latere schade? Wij kunnen u advies bieden bij het gehele proces van het Centrum voor Veilig Wonen. Onze experts staan voor u klaar om u te helpen in deze moeilijke periode.

Contact

Contact

DIRECT ANTWOORD? BEL ONS.

0598-748010

HEEFT U VRAGEN? MAIL ONS.

info@vastborg.nl